Orpheus.nl in een nieuw jasje

Orpheus heeft een nieuwe website. Orpheus.nl heeft een volledige makeover gekregen. De nieuwe website is overzichtelijker, mobielvriendelijker en biedt meer mogelijkheden om informatie en extra content te laten zien. Ook het boeken van tickets is eenvoudiger geworden.

De nieuwe homepagina toont een aantal uitgelichte voorstellingen en thema's. Ben je ingelogd, dan word je persoonlijk welkom geheten. Houders van een Kleinezaalkaart zien direct het programma in de Altioszaal, terwijl Vrienden van Orpheus direct het Vriendenprogramma te zien krijgen.

Het programmaoverzicht is overzichtelijker geworden. Voorstellingen met meerdere speeldata worden vanaf nu gebundeld weergegeven; een uitklapveld toont dan alle speeldata. Je kunt filteren op datum, genre of op verschillende labels (bijvoorbeeld op leeftijdsclassificatie of alle Vier de Vrijdag voorstellingen).

Voorstellingen kunnen nu van meer informatie, afbeeldingen en video's worden voorzien.

Het bestellen van tickets gaat op vrijwel dezelfde manier als voorheen. Dit is nu nog gebruiksvriendelijker geworden en werkt nu ook vlekkeloos op mobiele telefoons. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over het online bestellen van tickets.

Alle pagina's over het programma, je bezoek, informatie over Orpheus, het Theaterrestaurant, contact en zelf participeren binnen Orpheus zijn te vinden onder het hamburgermenu.

Met deze website kunnen we je een nog fijnere en gebruiksvriendelijkere website bieden.

Voor vragen of opmerkingen over de nieuwe website kun je contact met ons opnemen via info@orpheus.nl.