Jeugd- en studentenprijzen

Extra voordeel voor kinderen, scholieren en studenten!

Bij sommige voorstellingen hanteren we speciale jeugd- en studentenprijzen. Bij deze voorstellingen kun je extra voordelig met je kind, of als student of scholier naar het theater.

De jeugdprijzen zijn voor iedereen tot en met 17 jaar, en zijn over het algemeen op elke rang te boeken. Jongeren vanaf 18 jaar mogen bij deze voorstelling gebruik maken van de speciale studentenprijs, op vertoon van een CJP-kaart of studentenkaart (MBO, HBO of universiteit).

Je kunt deze speciale tarieven selecteren bij het boeken, zowel online via onze website of bij de Theaterkassa. Deze prijzen kunnen worden gecombineerd met reguliere tickets.

Bij sommige voorstellingen geldt een limiet voor het totale aantal te boeken tickets. Deze tickets zijn te boeken zolang de voorraad strekt. Ook zijn de jeugd- en studentenprijzen bij sommige voorstellingen alleen op specifieke rangen en stoelen te boeken.

Let er bij het boeken van tickets met studentenprijs op dat je in het bezit moet zijn van een geldige studentenkaart of een CJP-kaart, deze wordt bij binnenkomst gecontroleerd.

Voorstellingen in dit thema