Molletje Bim

Orpheus Speelt Buiten (2+)
vr 2 aug 2024
vr 2 aug 2024

Molletje Bim (2+) is een avontuurlijke, luchtige en muzikale voorstelling voor peuters en kleuters die je meeneemt naar de gezellige en kleurrijke wereld van het molletje en zijn vriendjes. Een lieve voorstelling over vriendschap en moed. De muziek is een bewerking van stukken van Mozart, Vivaldi en Strawinsky.

Molletje Bim is een slim en opgewekt dier. Hij zou heel graag leren vliegen. Hij woont in een tuin waar ook een sluwe kat woont. Op een dag komt er een vogeltje aangevlogen. Het jonge diertje is zijn mama kwijt. De ondeugende kat weet het vogeltje te vangen, maar net op tijd is daar Molletje Bim. Hij bevrijdt het jonge dier en neemt het mee naar dokter Hond die hem weer helemaal beter maakt. Bim en het vogeltje worden al gauw hele goeie vrienden. Zal het vogeltje zijn mama terug vinden? En zal Molletje Bim leren vliegen?

Orpheus Speelt Buiten!

Op 10 vrijdagen van 28 juni t/m 30 augustus programmeert Orpheus buiten op ons eigen terras. Van cabaret tot singer-songwriter en van solotoneel tot klassieke muziek. Deze zomer spelen we buiten en jij kunt erbij zijn. Soms 's middags en dan weer 's avonds. Er is een buitenbar aanwezig en er zijn verschillende snacks te bestellen voor je hapje en je drankje. Het hele programma vind je op www.orpheus.nl/buiten. Vergeet niet je stoel te reserveren!