NJO Muziekzomer Gelderland

Blazersensemble Nationaal Jeugdorkest
Orpheus Speelt Buiten
vr 9 aug 2024 15:00
vr 9 aug 2024
15:00
  • vr 9 aug 2024
    15:00
    Orpheus
  • Exclusief consumpties

Jazztrompettist Bram van de Glind is young artist in residence van de Muziekzomer Gelderland 2024. Bram presenteert deze Muziekzomer, naast bijzondere programma’s, ook zijn debuutalbum ‘Mirrors’. Acht muzikale spiegeltjes vormen samen het album 'MIRRORS'. Tijdens het concert speelt Bram niet alleen maar vertelt ook over zijn leven.

In akoestische kwartetbezetting laat Bram horen hoe hij zich heeft laten inspireren door personen en gebeurtenissen dicht bij hem. Daardoor gaan zijn stukken over herkenbare, kwetsbare onderwerpen zoals liefde, familie en het verliezen van je naasten. Met zijn plaat gaat hij de verbinding met zijn publiek aan en geeft hij hen de ruimte zelf al luisterend de reflectie op te zoeken.

Bram is naast jazztrompettist ook componist, arrangeur en bandleider. Speelt hij drums, piano en basgitaar. Verder was hij de afgelopen jaren bovendien betrokken bij verschillende theaterproducties en is dus een veelzijdig artiest.

Orpheus Speelt Buiten!

Op 10 vrijdagen van 28 juni t/m 30 augustus programmeert Orpheus buiten op ons eigen terras. Van cabaret tot singer-songwriter en van solotoneel tot klassieke muziek. Deze zomer spelen we buiten en jij kunt erbij zijn. Soms 's middags en dan weer 's avonds. Er is een buitenbar aanwezig en er zijn verschillende snacks te bestellen voor je hapje en je drankje. Het hele programma vind je op www.orpheus.nl/buiten. Vergeet niet je stoel te reserveren!

Credits

Bram van de Glind - Trompet/Flugelhorn
Erik Robaard - Contrabas
Damian de Muijnck - Drums
Stan Verstegen - Piano