Open Podium

met Doctors of Music, Ronkje & Willemijn en Robin Streppel
Gratis toegankelijk
zo 12 mei 2024 14:30 - 16:30
zo 12 mei 2024
14:30 - 16:30

Kom kijken naar regionaal talent tijdens het gratis toegankelijke Open Podium.

De drie podia in de Gelderse Stedendriehoek slaan de handen ineen om talent uit de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Lochem, Voorst en Zutphen een podium te bieden. 

Tijdens in totaal 36 avonden en middagen, verspreid over de drie theaters, krijgen steeds drie amateuracts 30 minuten het podium. Bands, kamermuziekensembles, cabarettalent, spoken word artiesten of ander talent: je ziet van alles voorbij komen. 

Iedereen is welkom en de optredens zijn vrij toegankelijk. Entree via ingang Restaurant O55 (zijde Loolaan).

Programma

De artiesten staan deze avond op het podium:

Doctors of Music

Doctors of Music is een band die zich niet wil verstoppen achter een muur van geluid maar juist de “stilte" in de nummers wil opzoeken. Zowel semi akoestische als bekende popsongs door de jaren heen komen voorbij. Meerstemmig en recht vanuit het hart gezongen.

De band bestaat uit: Ben Mustamu (cajon en zang), Bert van Schelven (zang en gitaar), Jacques van Oostayen (gitaar en zang) en Ton Kroon (bas en zang).

Ronkje & Willemijn

Hoofd boven water is een voorstelling over vrouwen die blijven zwemmen om maar niet te hoeven verzuipen. Maar wat als je toch kopje onder gaat?

Van jongs af aan zingen en acteren zussen Ronkje & Willemijn al. Samen stonden de zussen in verschillende producties. Hun wens om samen een mini-productie neer te zetten komt nu uit. 

Robin Streppel

Robin Streppel is acteur en zanger. Na zijn rollen in verschillende musicals, gaat hij nu alleen het land door. Zijn nummer Jij bent wie je bent is een ode aan jezelf zijn! LHBTQI, een kleur, iets te veel vet op je botten? Ieder mens brengt wat met zich mee. Schijt eran, pak je ruimte en zorg ervoor dat jij jezelf kan zijn, pak je podium en je ruimte. Niemand is perfect ook niet de mensen, die dat wel zo doen voorkomen. 

Robin Streppel brengt op komische wijze ingewikkelde onderwerpen op tafel. Bekend kleinkunstrepretoire en musical repertoire omlijsten deze verhalen.