Theater Orpheus, Theater Hanzehof & Buitensociëteit en de Deventer Schouwburg slaan de handen ineen

Het Apeldoornse Theater Orpheus, het Zutphense Theater Hanzehof & Buitensociëteit en de Deventer Schouwburg slaan graag de handen ineen om alle theaterliefhebbers in de Stedendriehoek te laten genieten van de grote theatergezelschappen uit eigen regio; Gelderland en Overijssel.

Door gezamenlijk de Oostelijke theatergezelschappen waaronder Introdans, Theater Oostpool, Theater Sonnevanck, Phion, Theatergroep De Jonge Honden en de Nederlandse Reisopera in onze theaters te programmeren kunnen wij bijna alles laten zien wat deze gezelschappen maken. En wat een prachtig aanbod bieden zij elk jaar weer aan.

We zijn trots zijn op dit Culturele Goud uit het Oosten en willen het graag aan je laten zien & horen. En het is veel te veel aanbod voor één theater, maar onze programmeurs werken nauw samen om het aanbod goed te verdelen tussen onze drie theaters en op die manier kunnen we bijna alles programmeren. Binnen een straal van 20 kilometer kan je nu heel veel voorstellingen & concerten zien van deze gezelschappen, en als extra voordeel, je komt ook nog eens in een ander theater. Hoe leuk is dat? Kortom je kunt heerlijk uit in jouw eigen regio.

Samen maken wij dit regioprogramma voor jou! Bekijk hier het totaalaanbod van de regiogezelschappen in onze de drie grote Stedendriehoek theaters en boek ook eens een kaartje ‘bij de buren’!

Nederlandse Reisopera

Introdans

Theater Oostpool

Phion

Theater Sonnevanck & Theatergroep De Jonge Honden