Riley maakt mee in Orpheus

SHOW Apeldoorn / Royal Light Festival

Theater van de Stad > Riley maakt mee in Orpheus

Naam: Riley Ramos de Almeida
Wat: Deed mee aan SHOW Apeldoorn in 2022 en trad in maart dit jaar op tijdens het Royal Light Festival voor Orpheus.

“Muziek is heel belangrijk in mijn familie, we zijn altijd wel wat aan het luisteren. En ik zing dan mee. Sinds ik op de basisschool zit, weet ik dat ik op het podium wil staan als zangeres. Het is mijn droom om ook echt internationaal door te breken en van zingen mijn beroep te maken. Een plan B heb ik niet, want dan voelt het alsof ik een soort uitweg heb terwijl dit is wat ik wil! 
Het liefste sta ik zoveel mogelijk op het podium, dus het was geweldig om vorig jaar mee te mogen doen aan SHOW Apeldoorn. Er hing zo’n fijne sfeer en iedereen die eraan meewerkte was super lief. Toen ik bijna aan de beurt was, kwamen de zenuwen wel hoor. Maar toen ik er eenmaal stond, voor het publiek, viel het allemaal van me af.

Het hoogtepunt van het afgelopen jaar was mijn deelname aan het tv-programma Ministars op SBS6. Het is heel leuk om mee te maken hoe zo’n programma gemaakt wordt en ik heb er bovendien veel nieuwe vrienden gemaakt. Dat Orpheus zoveel organiseert voor talent uit Apeldoorn vind ik heel tof, zo mocht ik bijvoorbeeld op het plein voor Orpheus optreden tijdens het Royal Light Festival. Hoe vaker ik kan zingen, hoe beter!”

Zij maken ook mee in Orpheus