Orpheus steunt goede doelen met snert en het inzamelen van 'clichécadeaus'

Liever Theater Cadeau

Nieuws > Orpheus zamelt cadeaus in voor kledingbank Sant'Egidio

Spelletjes, badschuim, sokken, geurtjes, kleding en boeken: Tientallen bezoekers kwamen op vrijdag 5 januari naar Orpheus met hun clichécadeaus. Deze cadeaus komen ten goede aan de Apeldoornse kledingbank Sant’Egidio. De plek waar mensen die financieel in de knel zitten terecht kunnen voor meer dan alleen kleding. Maandagochtend 8 januari leverde Orpheus alle cadeaus bij de kledingbank af.

 

Ronald Dashorst van Sant’Egidio:

”We zijn weer heel erg dankbaar, deze cadeaus zijn zo fijn om door te geven aan onze gasten. Het is hartverwarmend dat er weer zo veel gedoneerd is, zo mooi!”.

Snert van de Chef

Ook de ‘Snert van de chef’ is goed ontvangen door de Orpheus bezoekers. Daarmee heeft Orpheus €562,50 gedoneerd aan ISK. Internationale Schakelklas: een overgangsklas speciaal voor leerlingen die nog niet klaar zijn om het regulieren onderwijs te volgen. Hier leren ze de Nederlandse taal en worden ze begeleid bij alledaagse vragen.

Mirjam Barendregt, directeur Orpheus is trots op deze opkomst:

“Wij willen meer zijn dan een theater en een steentje bijdragen een de lokale gemeenschap. Het is fantastisch dat onze bezoekers ons daar mee helpen.”