BOYS WON'T BE BOYS is op zoek naar jou!

De voorstelling BOYS WON'T BE BOYS is op zoek naar mensen uit Apeldoorn en omstreken om hun verhaal te delen in het theater!

Artikelen > BOYS WON'T BE BOYS is op zoek naar jou!

BOYS WON'T BE BOYS is een landelijk theaterproject waarin allerlei verschillende mensen zich op een kunstzinnige manier uitspreken over hun relatie tot mannelijkheid. Bijvoorbeeld een jonge vader die de band met zijn eigen vader onderzoekt, een a-seksuele jongen die iets zingt, een barman die over zijn angsten vertelt, een transman over zijn transitie, een bouwplaats manager over zijn kledingstijl enz. We willen laten zien hoe verschillend mannen zijn en hoe we de ruimte vinden om onszelf te zijn. We vinden dit een belangrijk geluid in deze tijd.

Komende tijd gaan we in Apeldoorn aan de slag met een lokale versie van de voorstelling. We zijn benieuwd naar jullie lokale verhalen en willen daar een podium aan geven. Deze lokale versie spelen we op zaterdag 18 en vrijdag 24 november 2023 in Orpheus. Er is ruimte voor professionele performers en voor amateurs, voor jong en oud, voor beginner en gevorderde, voor man, vrouw, homo, hetero, bi, trans, non-binair, kortom voor iedereen. In dit project word je door het BOYS WON'T BE BOYS-team begeleid om een korte act/performance/uiting te maken van wat jou bezighoudt of inspireert rondom de thema's gender, seksualiteit, hokjes denken en mannelijkheid. Samen vormt dit één groot kunstwerk/voorstelling die we aan het publiek presenteren.

Spelers kunnen zich aanmelden door dit formulier in te vullen: