Orpheus met theaterbus bij Roots in the Woods

Het eerste weekend van de herfstvakantie is Roots in the Woods er weer. Het bosfestival is vernieuwd om bezoekers dichter tot het bos te laten komen. Met de nieuwe locatie, de Bosweide, is het festival letterlijk dichterbij het bos en met het aangescherpte programma maken mensen kennis met de natuur door cultuur.

Locatie
Bosweide ligt op de rand van de stad. Het is een evenemententerrein ingesloten in bos en de perfecte plek om het bos beter te leren kennen en te genieten van theater, bandjes, eten en drinken.

Programma
Het programma is een mix van muziek, theater, artistieke activiteiten en natuureducatie. Je leert het bos beter kennen door cultureel bezig te zijn. De Paddenstoelenman neemt je mee op zoek naar paddenstoelen, de Arnhemse Meisjes dansen in bomen, Noah Jaora brengt soul, De Stadsboswachter leidt je langs bomen, A Murder in Mississippi laat zien hoe je Roots vertaald in een mix van muziekstromingen. Met aanvullend unieke voorstellingen van Waterlanders met 'Treedom For All' en STAAL en hun acrobatiek. En blijf lekker warm door de verschillende kampvuren.

Roots in the Woods zoals iedereen gewend is, maar dan met nog meer bos. Een cultureel bosfestival op de rand van de stad.

• 22 oktober, 16.00u - 23.00u
• 23 oktober. 10.00u - 22.00u
• Bosweide, stadspark Berg & Bos
• Activiteiten voor jong én oud met muziek, theater, dans, kampvuur, eten en drinken

Bekijk het volledige programma via www.rootsinthewoods.nl/programma

Partners van Roots in the Woods
Apeldoorn Partners
Gigant Apeldoorn
Orpheus
Accres
Prof Cycling