Prentenboekjesfestival

Woensdag 9 oktober

In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen! Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat: ga op woensdag 9 oktober mee op avontuur en ontdek alle dieren in de tuin!

Tijdens het Prentenboekjesfestival is er van alles te doen voor peuters én ouders. Geniet van de voorstellingen Dikkie Dik & ik en Coco kan het! Papa's en mama's genieten van een heerlijke latte macchiato in de koffiecorner terwijl de kinderen zich vermaken in de Prentenboekjesspeeltuin of aan de knutseltafel. Nog energie over? Boek er dan een actieve Peuterpretworkshop bij, en ga samen met je peuter muziek maken of dansen!

Je kunt je eigen festival samenstellen, bekijk wat past bij jou en je peuter. Kaartjes koop je per persoon per activiteit (dus ook voor je peuter heb je een kaartje nodig voor de voorstellingen en workshops).

Let goed op de tijden bij het samenstellen van je festivalprogramma: activiteiten vallen tegelijkertijd en dan moet je dus kiezen. De deuren van Orpheus gaan op 9:00 uur open.

Voorstellingen in dit thema