Math With Menno

Examentraining Wiskunde A en B voor HAVO en VWO

Examentraining Wiskunde in het theater? Jazeker! YouTube docent Menno komt op verzoek van een aantal Apeldoornse jongeren, dit jaar weer naar Orpheus om vlak voor de examens jouw wiskundekennis op te poetsen, zodat jij helemaal klaar bent voor jouw examen. 

Sofie, Linda en Evi uit Apeldoorn namen het voortouw en organiseren voor de tweede keer deze training samen met Orpheus. Én niet onbelangrijk, Sofie en Evi zijn vorig jaar voor hun vwo examen inclusief wiskunde geslaagd! 

Tijdens de training bespreekt Menno in 1,5 uur de belangrijkste en ingewikkeldste onderdelen van het examenprogramma. Verder wordt er geoefend met veel voorkomende opgaven en is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Na de training weet je wat je op het examen kunt verwachten en hoe je lastige opgaven kunt oplossen.

Over Menno Lagerwey

Menno Lagerwey is de bekendste wiskundeleraar van Nederland. Op zijn YouTube-kanaal Math with Menno vind je meer dan 1400 uitlegvideo’s over wiskunde voor de middelbare school. Zijn kanaal heeft meer dan 130.000 abonnees en maandelijks worden zijn video’s ruim 1,5 miljoen keer bekeken.

Voorstellingen in dit thema