Tijdens SCHATER staat de humor centraal in Orpheus

De eerste editie van Orpheus’ eigen cabaretfestival SCHATER was een schot in de roos. Daarom kun je op 15 april weer lachen, eten en drinken in Orpheus. Deze tweede editie laat bezoekers weer alle kanten van comedy zien: van kleinkunst, improvisatie, stand-up tot cabaret.

Nieuws > Tijdens SCHATER staat de humor centraal in Orpheus

Het wordt een gegarandeerde avond lachen in Orpheus, met cabarettalent in overvloed. Je maakt kennis met opkomend cabaret- en kleinkunsttalent van het Cameretten Festival en het Amsterdam Kleinkunst Festival. Korte optredens met voor elk wat wils in twee zalen, de Rabobankzaal en de Altioszaal. Onze Zadkine Foyer wordt ook dit jaar omgetoverd voor de special edition van Silvesters Comedy Club. De heren van Op Sterk Water komen met hun bekende improvisatietheater en spelen op basis van suggesties uit het publiek de leukste scénes, sketches en liedjes. Net als vorig jaar kan je ondertussen losgaan tijdens de hilarische silent disco. 

Misschien zie je hier de nieuwe Youp, Theo of Jochem waar over 10 jaar de grote Hanoszaal voor volloopt. Ontdek ze nu, bij SCHATER, en geniet van een avondvullend programma waarin jij zelf kiest hoe je ‘m invult. Humor, hapjes en drankjes zijn er in ieder geval in overvloed! Ga voor meer informatie en tickets naar orpheus.nl/schater.