Orpheus zamelt cliché cadeaus in voor goed doel

Sinterklaas is net achter de rug en Kerst staat voor de deur. De tijd om elkaar cadeaus te geven. Maar, wat geef je dit jaar weer cadeau? Theater Orpheus heeft de oplossing: stop met de cliché cadeaus en geef theater cadeau! Krijg je nu toch nog een cliché cadeau, dan mag je de kerstsokken, badschuim of dat boek dat je al hebt bij Orpheus inleveren op vrijdag 5 januari. Van Orpheus ontvang je dan een tegoedbon van €5,- voor een voorstelling of concert naar keuze.

Mirjam Barendregt, directeur Orpheus, legt uit:

Ieder jaar komen weer die sokken, kaarsen en badschuim voorbij. Wij weten een origineler cadeau: theater! Theater Orpheus biedt voor elk  wat wils: cabaret, de mooiste concerten, prachtige toneelstukken, grootse musicals en natuurlijk voorstellingen waar je met de (klein) kinderen of de hele familie van geniet. Vorig jaar hebben we ontzettend veel van deze cliché cadeaus ingezameld. Laten we dat dit jaar overtreffen!”. 

De cliché cadeaus die bij Orpheus worden ingeleverd gaan naar de Apeldoornse Kledingbank Sant'Egidio. De plek waar mensen die financieel in de knel zitten terecht kunnen voor meer dan alleen kleding. Ronald Dashorst is blij met deze actie:

“Op deze manier kunnen we een heleboel mensen letterlijk en figuurlijk warmte geven. Dus kom maar op met die cadeaus: voor de één cliché en onpersoonlijk maar voor de ander een groot geschenk. Handschoenen, sokken, ondergoed, doucheschuim en geurtjes? Alles is welkom!” 

Snert van de Chef
Orpheus steunt deze winter nog een lokaal goed doel door het verkopen van Snert van de Chef. Voor €7,50 per liter geniet je thuis van deze heerlijke erwtensoep uit de keuken van Orpheus én steun je het goede doel. De helft van de opbrengst doneert Orpheus aan ISK. Internationale Schakelklas: een overgangsklas speciaal voor leerlingen die nog niet klaar zijn om het regulieren onderwijs te volgen. Hier leren ze de Nederlandse taal en worden ze begeleid bij alledaagse vragen. Zij krijgen hun donatie in de vorm van theater en mogen met zijn allen een voorstelling in Orpheus bezoeken.

Bestel de snert vóór 28 december via orpheus.nl/snert. Wees er snel bij, want op=op. 

Lever op vrijdag 5 januari 2024 tussen 16:00 en 18:00 uur je cliché cadeau(s) in bij Orpheus (Entree Zuid) en ontvang een €5,- korting voucher van Orpheus! De bestelde snert kan tevens op 5 januari tussen 16:00 en 18:00 uur opgehaald worden bij Entree Zuid van Orpheus. En onthoud voor op de verlanglijst: liever theater cadeau!