Orpheus opent inschrijvingen SHOW Apeldoorn 2023

Speciaal voor talentvol Apeldoorn organiseert Theater Orpheus SHOW Apeldoorn. SHOW Apeldoorn is een avondvullende show met podium-amateurs die, onder professionele begeleiding, zorgen voor een ware belevenis voor de bezoeker. 

Nieuws > Orpheus opent inschrijvingen SHOW Apeldoorn 2023

Deelnemers aan SHOW Apeldoorn ondervinden aan den lijve hoe geweldig het is om op het podium te staan. Met professionele regie van Kim de Fuijk en muzikale begeleiding van Dookje Engelhard. Professionele techniek, belichting, decor en grime maken het plaatje compleet. Samen wordt middels een aantal repetitiedagen en coaching naar een mooie voorstelling toegewerkt op 29 december waarin ieders talent, plezier en enthousiasme tot uitdrukking komt!

Marij Wools, Programmacoördinator Theater van de Stad:
“Fantastisch dat we SHOW Apeldoorn weer mogen maken. Het is elke keer weer bijzonder om te zien hoe de deelnemers groeien op het podium en hoe er in korte tijd een heel hechte groep ontstaat.”

Aanmelden

SHOW is voor jong en oud, beginnend en gevorderd talent en alle vormen van podiumkunst. Van dans tot muziek en van toneel tot circusact. Enige voorwaarde is dat deelnemers uit Apeldoorn komen. De voorronde vindt plaats op 16 juni van 15:00 tot 16:30 (onder de 18 jaar) en 18:30 tot 20:00 (ouder dan 18 jaar) in de Altioszaal bij Orpheus. Tijdens deze voorronde worden 10 deelnemers geselecteerd door de regisseur en de muzikaal leider van SHOW Apeldoorn.

Aanmelden voor de voorronde op 16 juni kan door je uiterlijk 9 juni aan te melden via onderstaande button. Deelnemers worden middels coaching en repetities klaargestoomd voor de opvoering van SHOW Apeldoorn op 29 december in Orpheus. 

Meld je nu aan!