Kaartverkoop voor het meest swingende en veelzijdige jazzfestival, Generations, van start!

Orpheus laat iedereen weer genieten van heerlijke live muziek, pure jazz met uitstapjes naar funk, soul en pop op zaterdag 16 september. De eerste namen zijn bekend en maken duidelijk: ook deze editie wil je niet missen. De kaartverkoop is zojuist gestart. Tot en met 31 mei profiteren liefhebbers van live muziek, jazz, soul & funk van een extra voordelig early bird ticket van €29,50.

Nieuws > Kaartverkoop voor het meest swingende en veelzijdige jazzfestival, Generations, van start!

Mirjam Barendregt, programmeur van het festival en directeur Orpheus: “ik ben ontzettend trots dat we dit festival nu al voor de vijfde keer organiseren en hiermee zowel nationale als internationale muzikanten een geweldig podium bieden. Op ons festival vind je gevestigde jazzhelden, maar ook aanstormend talent en muzikanten met regionale roots”.

JAÏNDA treedt met band & brass op in Orpheus. Insiders en eerdere bezoekers van Generations weten het al: deze zangeres is misschien wel de échte beste zangeres van Nederland. In ieder geval is de 20-jarige JAÏNDA een zeldzaam supertalent met een onweerstaanbare, flexibele stem. Verwacht een mix van jazz, soul en hiphop. Stilzitten is onmogelijk.

Zangeres Koosje komt met haar 6-koppige band naar Apeldoorn. Op haar eerste album zingt ze over grote thema’s uit haar leven, zoals liefde, angst, gemis, zelfreflectie en dankbaarheid. Haar eerste single ‘Magnolia’ is inmiddels uit en daar wist ze niemand minder dan Ruben Hein voor te strikken.

Het Half Easy Trio was al eerder te bewonderen op Generations. Ze keren op deze vijfde editie terug met hun tweede album ‘1 Step Back, 2 Steps Forward’. Hiervoor nemen ze een geweldige gast mee: de Oekraïense zangeres Tamara Lukasheva.

Orpheus maakt spoedig meer namen bekend die de vier podia van 15:00 uur tot middernacht gaan vullen. Eén ding is zeker: dit wil je niet missen! Ben je er dit jaar weer bij, tijdens de vijfde editie van Generations? Bestel nu je Early Bird tickets via orpheus.nl/generations.

Generations wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de bijdrage van Sena Performers