Coronamaatregelen

Informatie en veel gestelde vragen

Orpheus doet er alles aan om jouw bezoek aan ons theater op een veilige manier te laten verlopen.

Wij volgen de Nederlandse richtlijnen van het RIVM. Daarnaast voeren wij maatregelen door, afkomstig uit het branche protocol. Op deze pagina vind je alles over onze coronamaatregelen.


Update 25 februari

Geen coronatoegangsbewijs meer nodig

In het kort is per vrijdag 25 februari voor Orpheus het volgende van toepassing:

Op vrijdag 25 februari is het coronatoegangsbewijs (3G) niet meer nodig om Orpheus binnen te komen. Het dragen van een mondkapje is niet langer verplicht. 

Een negatieve testuitslag is ook niet nodig. Het 1G toegangsbewijs, waarbij een negatieve testuitslag vereist is, is alleen noodzakelijk als er meer dan 500 mensen bij elkaar komen die er geen vaste zitplaats hebben. Bijvoorbeeld bij staconcerten en festivals. Het geldt niet voor doorstroomlocaties zoals beurzen en congressen, en in onze foyers. Op korte termijn zijn deze niet gepland in Orpheus.

Veel gestelde vragen over de maatregelen

Je bezoek aan Orpheus

Je bezoek aan Orpheus gaat weer zoals vanouds. Dit zijn nog de belangrijkste aandachtspunten om in acht te nemen.

  • Heb je klachten, zoals keelpijn, hoesten, niezen, of koorts? Of zit je in quarantaine vanwege een coronabesmetting bij jezelf of in je huishouden? Dan vragen we je om thuis te blijven. Neem contact op met de Theaterkassa via kassa@orpheus.nl voor de afhandeling van je tickets.
  • Er zijn desinfectiezuilen aanwezig om je handen te ontsmetten.
  • Houd de basisregels in acht, zoals regelmatig handen wassen, geen handen schudden en hoesten en niezen in je elleboog.

Parkeren

De parkeergarage aan de Soerenseweg, naast Orpheus is open. Betalen kan bij de betaalautomaten buiten, op het bovendek.

Contact

Kan je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Stel hem dan via onderstaand contactformulier en wij zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag.

Contactformulier

Dit veld is verplicht
Het e-mailadres is niet correct