Vergaderlocatie Orpheus

Vergaderen bij Orpheus betekent productief en inspirerend overleggen. Altijd in een gastvrije omgeving, met een vergaderpakket op maat.

Vergaderlocatie Apeldoorn Orpheus - Conferentiecentrum Midden Nederland

Vergaderlocatie Theater & Congres Orpheus voorzien van moderne presentatietechnieken

 

Vergaderruimte bij Orpheus

Orpheus biedt uw vergaderingen acht goed geoutilleerde subzalen. Zij hebben gezamenlijk een aparte foyer, de Zadkinefoyer met eigen bar, die uw ontvangsten zelfs bij 200 gasten een passende intimiteit geeft. In de subzalen verzorgen we alles omtrent audiovisuele middelen, catering en meubilair voor een geslaagde meeting.

 

Alle ruimte op onze vergaderlocatie

Onze vergaderlocatie in Apeldoorn heeft acht subzalen van verschillend formaat en allen ruim voorzien van daglicht. Uw gasten worden ontvangen in één van de grootse entrees van ons pand en opgevangen door een gastheer /-vrouw. Eenmaal binnen leid de kleine wandeling naar onze subzalen uw gasten langs de theaterzalen, schilderijen uit de ING Kunstcollectie en de vele theaterposters die ons pand zo inspirerend maken. Dit gastvrije en persoonlijke ontvangst zorgt de gehele dag voor een ontspannen, maar inspirerende sfeer. Bovendien zorgen onze sales- en eventmanagers voor een vlekkeloze voorbereiding, zodat u tijd heeft voor wat werkelijk telt: uw doelstelling voor de meeting behalen.

 

Vergaderen in onze subzalen

Of u nu een bijeenkomst voor 10 mensen wil organiseren, of voor 200 personen een toegankelijke ruimte zoekt binnen een inspirerende omgeving; u bent bij Orpheus aan het juiste adres. Op de eerste verdieping hebben wij 5 vergaderruimten (op te delen naar 8), allen met hun eigen inspirerende kleur, waar u voor uw vergadering terecht kunt. De zalen zijn tevens in te zetten als subzalen voor congressen en evenementen voor meer dan 200 personen.

Orpheus is vrijwel de enige theaterlocatie in Nederland die meer dan 1000 personen plenair én in subzalen kan plaatsen. Onze subzalen zijn voor gebruik op maat tevens in te delen tot maximaal 8 break-outrooms. Wilt u tijdens of na uw vergadering genieten van een kopje koffie met wat lekkers, of gezamenlijk een heerlijke lunch genieten? Dat kan allemaal in onze vergaderlocatie!

Orpheus heeft een eigen keuken die kan inspelen op al uw wensen, hoe bijzonder deze ook mogen zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van een diner op het podium van een theaterzaal? Dat is het fijne en inspirerende aan vergaderen in Theater & Congres Orpheus: alles is mogelijk.

Wilt u onze vergaderlocatie bekijken?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw bijeenkomst. Neemt contact op voor een kennismaking.

 

Subzalen in Orpheus

Vraag hier uw brochure aan of kom eens langs

Bent u enthousiast geworden over Orpheus en wilt u meer weten? Vraag dan snel onze brochures aan! Dit brochuremateriaal geeft u een goed overzicht van de mogelijkheden van onze congreslocatie. Of maak een afspraak en kom langs

Ik wil de gratis brochure »

Ik wil een afspraak maken »

Informatiepakket

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?