Congrescentrum Orpheus

Orpheus is niet zomaar een theater. Orpheus is ook het meest inspirerende en multifunctionele congrescentrum van Nederland. In de afgelopen jaren heeft Orpheus zich bewezen als specialist in het organiseren van congressen en evenementen.

Jaarlijks herbergt ons congrescentrum honderden evenementen in alle soorten en maten, voor organisatoren uit het hele land. Met natuurlijk ook ieder theaterseizoen een gevarieerd theateraanbod met de grootste artiesten. Dat zorgt nu juist voor die sprankelende theatersfeer ook tijdens uw evenement.


Theater & Congres Orpheus opent een nieuwe zaal

We zijn erg blij dat we onze geliefde Hanoszaal een flinke upgrade kunnen geven en laten dit dan ook graag aan onze (toekomstige) partners zien. Om die reden organiseert Theater & Congres Orpheus speciaal voor geïnteresseerden exclusieve relatieavonden. Onder het genot van een hapje en een drankje en in combinatie met een bezoek aan een theatervoorstelling vertellen we u alle ins & outs van deze nieuwe aanwinst voor Apeldoorn! Meld u nu aan voor één van deze bijzondere avonden in theater- en congreslocatie Orpheus.

Meld u aan voor een gratis Relatieavond Congreslocatie Orpheus biedt u:

  • 1 van de 5 grootste theaters!
  • Centraal gelegen congrescentrum in Nederland
  • Provinciale rust van de Veluwe
  • 3 theaterzalen voor 200 tot 1300 personen
  • 8 subzalen voor 10 tot 200 personen
  • Een veelzijdig congrescentrum met een theaterambiance


Hét podium voor uw conferentie, congres, feest of beurs!


Orpheus Theater Congreslocatie - Evenementen

Evenementen

U kunt bij ons congrescentrum terecht voor het organiseren van verschillende evenementen, zoals een congres, beurs, personeelsbijeenkomst of productlancering.

Orpheus Theater Congreslocatie - Beurzen

Beurzen

Als u een locatie voor een beurs zoekt, maar een keer wat anders wilt dan een grote hal, bent u bij congreslocatie Orpheus aan het goede adres!

Orpheus Theater Congreslocatie - Vergaderen

Vergaderen

Vergaderen bij Orpheus betekent productief en inspirerend overleggen. Altijd in een gastvrije omgeving, met een vergaderpakket op maat.

Orpheus Theater Congreslocatie - Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Voor al uw bedrijfsfeesten bent u bij Orpheus aan het juiste adres. Want één ding staat voorop: dat u succesvol bent in het bereiken van uw doelstellingen!

Eén van de vijf grootste theaters van Nederland

 

Uw evenement is bij ons in goede handen

Samen met u een succesvol en sprankelend evenement, bedrijfsfeest of congres organiseren; dát is onze passie. Bij ons is uw evenement in goede handen. We denken graag met u mee en zorgen ervoor dat u op een zorgeloze manier uw doelstellingen bereikt. Dit alles doen we voor u in een multifunctioneel en flexibel in te richten congrescentrum op een toplocatie, met een inspirerende theaterambiance. Orpheus is hét congrescentrum waar alles mogelijk is en waar u verrassende en onvergetelijke evenementen kunt organiseren en meemaken.

We bieden een ruime en veelzijdige congreslocatie

Ons pand, met drie theaterzalen, vijf foyers, acht subzalen en een restaurant met een buitengewoon goede keuken, is ruim en veelzijdig. Alle ruimtes zijn naar uw wensen flexibel in te richten. Of u nu het gehele pand gebruikt of alleen een vergaderzaal; we kijken graag samen met u naar de flexibele mogelijkheden die onze congreslocatie biedt. Orpheus is uitstekend bereikbaar en er is een parkeergarage direct naast het pand.

Recensies Congrescentrum Orpheus:

Gezamenlijke Nederlandse Kappers: "Orpheus heeft erg goed technisch personeel en een moderne uitstraling passend bij onze doelgroep." lees meer referenties

 


Orpheus Theater - zalenoverzicht

Vind de zaal die past bij uw evenement!

Orpheus is een van de meest multifunctionele locaties van Nederland en behoort bovendien tot de 5 grootste theaters van Nederland. Voor evenementen tot 2.000 personen heeft Orpheus alles in huis. Bekijk het zalenoverzicht en ontdek welke zaal het beste past bij uw evenement.

Bekijk alle zalen »

Vraag hier uw brochure aan of kom eens langs

Bent u enthousiast geworden over Orpheus en wilt u meer weten? Vraag dan snel onze brochures aan! Dit brochuremateriaal geeft u een goed overzicht van de mogelijkheden van onze congreslocatie. Of maak een afspraak en kom langs

Ik wil de gratis brochure »

Ik wil een afspraak maken »

Informatiepakket

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?