Bedrijfsfeesten

Voor al uw bedrijfsfeesten bent u bij Orpheus aan het juiste adres. Want één ding staat voorop: dat u succesvol bent in het bereiken van uw doelstellingen!

Entertainment in Theater & Congres Orpheus - Hans Klok

 Theater & Congres Orpheus: hét podium voor uw bedrijfsfeest

 Met de allure van een theater en de passie en kennis van het Orpheus team, is uw evenement van succes verzekerd. Samen denken we na over sfeer en thema. Over meubilair en verlichting. Over aankleding en culinaire invulling. Op deze manier maken we van uw personeelsevenement een onvergetelijk feest!

Bedrijfsfeesten bij Orpheus

De drie theaterzalen en foyers bieden alles wat u nodig heeft voor uw evenement. Onze Rabobankzaal kan worden omgetoverd tot een feestzaal met een dansvloer voor 1000 personen. Met de bijbehorende foyer kunt u zelfs terecht met 1500 personen op één feestavond!

De centrale ligging in Nederland, de eigen parkeergarage en een station op loopafstand zorgen ervoor dat al uw gasten met gemak én plezier naar uw bedrijfsevenement komen.

Ondersteuning voor uw bedrijfsfeest

De event- en salesmanagers van Orpheus hebben brede ervaring in bedrijfsfeesten op maat. Zij denken graag met u mee om een feest te organiseren dat aan al uw wensen voldoet, op het gebied van catering, licht en geluid, entertainment en (thematische) aankleding. Zo maken we alles mogelijk op één en dezelfde locatie! Denk bijvoorbeeld aan een:

  • American Party. Met American BBQ, popcornkraam, coverband en All American lichtshow.
  • Feest met Hollands Glorie: bekende zangers in combinatie met een lekkere borrel, bitterballen en haringmeisjes.
  • Discoshow met cocktails en lichtgevende dansvloer. Uiteraard ontbreken de discobollen niet!

Wilt u onze feestlocatie bekijken?

We geven u graag een rondleiding en vertellen meer over de mogelijkheden van onze locatie.
Neem contact op om de mogelijkheden te verkennen.

 

Vraag hier uw brochure aan of kom eens langs

Bent u enthousiast geworden over Orpheus en wilt u meer weten? Vraag dan snel onze brochures aan! Dit brochuremateriaal geeft u een goed overzicht van de mogelijkheden van onze congreslocatie. Of maak een afspraak en kom langs

Ik wil de gratis brochure »

Ik wil een afspraak maken »

Informatiepakket

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?