Nationaal Theaterweekend

27 t/m 29 januari 2023

Mooier dan ooit!

Tijdens het Nationaal Theaterweekend van 27 t/m 29 januari geniet je voor slechts €10 van verschillende voorstellingen. Ook in Orpheus! Jong of oud, vaste of nieuwe bezoeker: iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Of je nu houdt van muziek, dans, toneel, musical, klassiek, cabaret of jeugdtheater: het Nationaal Theaterweekend is een unieke belevenis voor iedereen. Boek snel je voorstelling, want het is feest!

Nationaal Theaterweekend
Het Nationaal Theaterweekend is een initiatief van het Nationaal Theaterfonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Het doel van het weekend is om heel Nederland kennis te laten maken met het theater en hen te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn theater kan zijn.

Randprogramma

Vrijdag: Vier de Vrijdag

Op vrijdag 27 januari is het Vier de Vrijdag, en dat vieren we met de akoestische formatie Stillus op het podium van restaurant O55. Dit trio maakt met gitaar, piano, percussie en mondharmonica swingende covers van de lekkerste nummers van de afgelopen decennia.

Zaterdag

Op zaterdag speelt de band HIGH FIVE feat. DC Ray na afloop van de voorstellingen. High Five speelt een mooie mix van jazz, blues en  soul van Gregory Porter, Ray Charles, Art Blakey en Miles tot aan Al Jarreau.

Zondag familiedag

Op zondag is het familiedag en staan onze deuren wagenwijd open. In de foyer is er voor de kinderen een grote kleurtafel en kun je een prachtige glittertattoo laten zetten. Ook krijgen we bezoek van een bijzondere clown zoals je die nog niet eerder hebt gezien, Marc Heijnen Sopacuwa speelt de Repriseman! Herhaaldelijk is hij aanwezig. Gevraagd en ongevraagd, daar waar mogelijk. Niks moet, veel kan. Laat je verrassen! 

Er worden rondleidingen achter de schermen gegeven en je kunt een van de voorstellingen bezoeken voor een speciale Theaterweekend prijs van € 5 of € 10.

Alle voorstellingen voor maximaal € 10,-