Open Podium

met Emma de Wit, Charlotte Woudenberg en Fenna van der Greft
Gratis toegankelijk
zo 14 apr 2024 14:30 - 16:30
zo 14 apr 2024
14:30 - 16:30

Kom kijken naar regionaal talent tijdens het gratis toegankelijke Open Podium.

De drie podia in de Gelderse Stedendriehoek slaan de handen ineen om talent uit de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Lochem, Voorst en Zutphen een podium te bieden. 

Tijdens in totaal 36 avonden en middagen, verspreid over de drie theaters, krijgen steeds drie amateuracts 30 minuten het podium. Bands, kamermuziekensembles, cabarettalent, spoken word artiesten of ander talent: je ziet van alles voorbij komen. 

Iedereen is welkom en de optredens zijn vrij toegankelijk. Entree via ingang Restaurant O55 (zijde Loolaan).

Programma

De artiesten staan deze avond op het podium:

Emma de Wit

Emma de Wit (12 jaar) schitterde afgelopen december in SHOW Apeldoorn en klimt nu zelf op ons Open Podium. Ze brengt zowel covers van bekende Nederlandse als Engelstalige nummers. Denk aan Suzan & Freek, maar ook Taylor Swift en Billy Joel. Haar droom is om, later als ze groot is, met een grote musical in de grote theaters in Londen en op Broadway te spelen.

Charlotte Woudenberg 

Charlotte Woudenberg heeft in 8 jaar een breed repertoire opgebouwd van Nederlands- en Engelstalige popsongs uit de jaren '70, '80 en '90 plus hedendaags popsongs. Ballads zijn haar favoriet, maar lekkere uptempo nummers skipt ze ook zeker niet.

Fenna van der Greft

Fenna heeft een grote voorliefde voor musical- en popnummers. Favorieten zijn Adele, Idina Menzel en Ben Platt. Tijdens haar optredens legt ze extra nadruk op haar emotie, om zo het publiek te kunnen raken met haar stem.