SHOW Apeldoorn

UtopiApeldoorn
vr 29 dec 2023 19:00
vr 29 dec 2023
19:00
  • vr 29 dec 2023
    19:00
    Rabobankzaal
  • Inclusief koffie/thee vooraf

Samen met talentvol Apeldoorn organiseert Theater Orpheus voor de zevende keer SHOW Apeldoorn. SHOW Apeldoorn is een avondvullende muzikale voorstelling met Apeldoorns podiumtalent die, onder professionele begeleiding, zorgen voor een ware belevenis voor de bezoeker. De 11 geselecteerde deelnemers aan SHOW Apeldoorn ondervinden aan den lijve hoe geweldig het is om op het podium te staan. Met professionele regie van Kim de Fuijk en muzikale begeleiding van Dookje Engelhard. Professionele techniek, belichting, decor en grime maken het plaatje compleet. 

Kom vrijdag 29 december genieten van UtopiApeldoorn in de Rabobankzaal van Orpheus. Een muzikale theaterhappening vol dans, zang, circus en livemuziek! 

Volg de zoektocht van 11 talenten naar dé gedroomde plek waar ze hun talent kunnen ontwikkelen, uitbreiden en meer mensen kunnen bereiken: UtopiApeldoorn. Van 22 volgers op TikTok, naar het grote publiek. Ze vinden een kaart die de weg wijst naar deze bijzondere plek, dus twijfelen ze geen seconde en gaan op pad. Op naar UtopiApeldoorn! Maar zoals alle wegen naar de top is ook deze weg niet gemakkelijk... Ze stuiten onderweg dan ook op allerlei spannende, hilarische en ook hele bijzondere situaties. 

SHOW Apeldoorn komt tot stand in samenwerking met Gigant en met behulp van een bijdrage van het VSB fonds en het Partnerpodium van Orpheus.

Credits

Cast

Pieter Lammens (als Leander)
Imola Pialla (als Ophelia)
Lynn Wielaard (als Malestula)
Bastiaan Prasa (als Eros)
Ronkje Berkhof (als Morwenna)
Yentl Voortman (als Medea)
Brigitte de Hoog (als Avelyn)
Sterre Beumer (als Astra)
Emma de Wit (als Alys)
Cayden Bongers (als Brenn)
Gert Mulder (als De Wiz)

Crew

Regisseur: Kim de Fuijk
Scriptschrijver en Muzikaal leider: Dookje Engelhard
Toneelmeester: Fabrizio Ranalli
Productieleider: Linu van der Werf 
Producent: Marij Wools