Marja van Katendrecht

Marja's Relatie Advies Show
Orpheus Speelt Buiten
vr 30 jun 2023 19:30 - 20:45
vr 30 jun 2023
19:30 - 20:45
  • vr 30 jun 2023
    19:30 - 20:45
    Terras Orpheus
  • Exclusief consumpties

De Nederlandse Ambassadrice van Rotterdam en theaterpersoonlijkheid Marja van Katendrecht komt het theater verwarmen met haar Relatie Advisatie Show. 

Nadat Tupperware eenzijdig de relatie met haar verbrak, volgde voor Marja een lastige tijd. Bij de pakken neerzitten is voor haar geen optie en nu voelt zij de noodzaak om diverse relatie-situaties uit het leven te gaan ontrafelen. Tijdens deze door haar zelf ontwikkelde cursus-avond, prikkelt zij zichzelf en haar publiek en geeft (on)gevraagd advies. Marja schijnt haar licht op de toekomst en doorziet menselijke patronen. Zij mijmert over levensdoelen en zoekt naar nieuwe inzichten die toegang geven tot de Bron van het Geluk. Tijdens een bonte avond vol verrassingen hoopt zij van ieders (gebroken) hart weer een warm kloppend orgaan te maken.

Orpheus Speelt Buiten!

Op 10 vrijdagen van 30 juni t/m 1 september programmeert Orpheus buiten op ons eigen terras.Van cabaret tot singer-songwriter en van solotoneel tot klassieke muziek. Deze zomer spelen we buiten en jij kunt erbij zijn. Soms 's middags en dan weer 's avonds, maar altijd met de mogelijkheid van een hapje en een drankje. Het hele programma vind je op https://www.orpheus.nl/voorstellingen/themas/260. Vergeet niet je stoel te reserveren!