Soy de Cuba

Viva La Vida!
za 9 mrt 2024 20:00 - 22:10
za 9 mrt 2024
20:00 - 22:10
  • za 9 mrt 2024
    20:00 - 22:10
    Pauze 20:55
    Hanoszaal
  • Inclusief koffie/thee vooraf en een (pauze)drankje

Na hun grote succes komt de energieke grootschalige dansshow Soy de Cuba wederom naar Nederland. Soy de Cuba: Viva La Vida! neemt je mee op een onvergetelijke trip naar het altijd zonnige en in pastelkleuren gegoten hart van het Caribische eiland, Cuba. Passie, vrolijkheid, ritmische dansen, soulvolle zang en een bloedmooi liefdesverhaal speelt zich af tegen een achtergrond van een bruisend Havana.

Soy de Cuba: Viva La Vida! verhaalt over die grote liefde in je leven, maar als blijkt dat je niet de enige bent, slaat de liefde om in rivaliteit. Een zeskoppige live band, het indrukwekkend ensemble, temperamentvolle choreografieën en authentieke filmbeelden dompelen de kijker onder in het bruisende leven van Havana.

Het publiek wordt meegenomen op een non-stop spannende multi-media reis, langs alle aanstekelijke ritmes van het Cubaanse muzikale repertoire. Van de folkloristische muziek van het platteland tot de stedelijke ritmes van Rumba, het klassieke geluid van Mambo en de Cha Cha Cha. Dit alles aangevuld met de muziek waarop vandaag de dag in de straten van Cuba wordt gedanst: de Timba, de Salsa en de Reggaeton.

Een ticket naar het onvergetelijke Cuba was nog nooit zo binnen handbereik!

Kom naar de gratis Afterparty!

22:10 – 00:00 uur | Restaurant O55

Na afloop van de dansvoorstelling feest je lekker door bij de gratis Soy de Cuba Afterparty

Latin-X-Plosion Apeldoorn organiseert, in samenwerking met Wensink Dance Masters, een swingende afterparty in ons Restaurant O55

Doe mee aan een echte Cubaanse/Salsa workshop. Hierna kun je zelf de dansvloer op! DJ Latin Pro draait de beste Salsa en Bachata hits, en aan de bar geniet je van heerlijke tropische drankjes! 

Kortom; deze afterparty wil je niet missen.