André Manuel

De Zieke Geest
vr 13 okt 2023 20:00
vr 13 okt 2023
20:00
  • vr 13 okt 2023
    20:00
    Altioszaal
    Vanaf wo 7 jun 2023 10:00
  • Inclusief koffie/thee vooraf en een (pauze)drankje

De mens, het blijft een raadselachtig wezen. Want waarom kiest de één voor een carrière als pornoacteur terwijl de ander niet verder komt dan een keertje voorzichtig masturberen bij de nieuwste Wehkamp-gids. En hoe komt het dat het altijd mannen zijn die een baantje als seriemoordenaar ambiëren terwijl alle vrouwen niet verder komen dan een rolletje als slachtoffer?

Hoe wordt een mens oorlogsmisdadiger en hoe wordt een mens een vredesengel? Wat is het verschil tussen een clown en een president? Bestaat er goed zonder kwaad? Is zwart mogelijk zonder wit? En wat doen we met al het grijs? Het zijn vragen waarop Manuel een antwoord gaat vinden. In De Zieke Geest. Deel 1 van een nu al legendarisch drieluik. Later volgen nog Het Goddelijke Lichaam en De Eenzame Ziel. Maar dat komt nog. Nu eerst De Zieke Geest. Manuels 18e programma. Eindelijk volwassen!

"André Manuel oogt fris, fruitig en energieker dan ooitMet die zieke geest is het anderhalf uur heerlijk genieten, grinniken, schateren en besmuikt lachen."

Theaterkrant