BOYS WON'T BE BOYS

Met lokale Apeldoornse cast
za 18 nov 2023 - vr 24 nov 2023
za 18 nov 2023
-
vr 24 nov 2023

Een theatrale happening met echte mensen.

 

BOYS WON’T BE BOYS geeft persoonlijke en eerlijke verhalen over mannelijkheid een podium, en is een wervelende vrijplaats voor een diverse groep spelers met talent om mens te zijn.

 

We verschillen, nou en? Niemand past precies in het hokje man, en precies dat willen wij vieren. Door al die verschillende verhalen met elkaar te delen doorbreken we vooroordelen en stereotypen en komen we dichter bij elkaar. BOYS WON'T BE BOYS is een vrolijke aanklacht en ode aan het begrip man. 

 

De met killerheels gewapende initiatiefnemer Rikkert van Huisstede presenteert een kleurrijke parade van spelers die vertellen, zingen, rappen, grappen, dansen, kortom: we trekken deze avond alles uit de kast. En hokjes? Die zijn er om je in om te kleden tot wie je echt bent.

 

Aanmelden

Wil jij meespelen in BOYS WON'T BE BOYS op zaterdag 18 en vrijdag 24 november 2023 in Orpheus? Meld je dan hier snel aan!

Het concept groeide uit tot een groot maatschappelijk theaterproject waar inmiddels meer dan 100 spelers en vele jongeren de ruimte krijgen om zich in vrijheid uit te spreken als mens en theatermaker. Op 18 en 24 november 2023 bestormen ze Orpheus met een unieke versie met lokale spelers.

Kan je niet wachten? Bel Allard voor een voorproefje van deze voorstelling: 0642280481.

Onderdeel van

“Met zijn collage/maatschappelijke beweging/happening/theatervoorstelling heeft Rikkert een krachtig middel in handen om mensen bij elkaar te brengen.”

Theaterkrant