Kwik!

Zomerfestival
Trap de zomer af op Kwik!
zo 25 jun 2023 13:00
zo 25 jun 2023
13:00
  • zo 25 jun 2023
    13:00
    Orpheus
  • Exclusief consumpties

De temperaturen stijgen, trap de zomer af op Kwik! Hét zomerfestival in en om Orpheus. Geniet op het grasveld voor de deur van zomerse cocktails, hapjes van diverse foodtrucks en laat je zowel buiten als binnen verrassen door optredens vol dans en muziek. Tussen het borrelen door kun je zelf de heupen losgooien bij een workshop zoals Hoopdance of Capoeira, gaan de voetjes van de vloer bij de danssalon en die van je kinderen bij de Kidsparty van Wensink Dance Masters.

Tijdens Kwik! geniet je gegarandeerd van een zomerse middag met je vrienden of familie. Een goed gevuld programma, van professionele dansacts tot workshops, waarin jij zelf kiest hoe je ‘m invult. De perfecte combinatie van lekker eten, drankjes, dans en muziek maken Kwik! dé plek voor jong en oud voor een onvergetelijke zomerse zondag.

Tickets voor dit heerlijke zomerfestival zijn slechts € 15. Kinderen t/m 12 jaar betalen slechts € 7,50.

Kwik!

Kwik! Zomerfestival is een samenwerking van Orpheus met Wensink Dance Masters en Joji School of Arts.

Programma

Timetable

Het volledige blokkenschema is bekend! Klik op de timetable hieronder voor een grotere versie.

Kwik! heeft een swingend programma! Van dansvoorstellingen tot workshops, dit zomerfestival heeft het allemaal. Hieronder vind je wat Kwik! allemaal te bieden heeft. Ook zijn er workshops te volgen van Wensink, Capoeira, Hoopdans, Danssalon en Joji School of Arts. Dus trek je dansschoenen aan en kom naar Kwik! Zomerfestival!

Pop-up

Tijdens Kwik! Zomerfestival kun je aangenaam verrast worden door de verschillende pop-up voorstellingen, die de hele dag op verschillende locaties te ervaren zijn.

Studenten van ArtEZ verrassen je met vier unieke pop-up voorstellingen voorbereid, met een brede variatie aan dans. Allereerst Below the Surface, want wat speelt er zich allemaal af onder het watervlak? Een strijd tussen koraal en algen, vol passie in spanning. De volgende voorstelling, Één of twee, neemt je mee op een zoektocht naar de relatie tussen lichaam en brein. Wanneer volg je jouw lijf en wanneer je brein? Ontstaan vanuit een verlangen naar balans. Symbiose brengt een choreografie over het samenwerken van twee individuen die op zoek zijn naar een gezonde relatie. Het stuk ‘Bile de Foc’ is een omarming van de nieuwsgierigheid en fantasie van het innerlijke kind in ons allemaal. Wat zie jij?

Speciaal voor festival Kwik! komen de dansdocenten van Joji School of Arts met een entertainende pop-up dansperformance. Alle dansers trakteren het publiek op een fusion van verschillende dansstijlen. Zo nemen de dansers je mee vanuit de groovy hiphop naar een abstracte moderne choreografie. Zij zijn te zien als solist maar komen ook naar voren als duo en trio.

Elke pop-up voorstelling speelt drie keer, dus wees niet getreurd als je er één niet haalt. Ga dan gewoon naar het volgende tijdsstip!