Remembering Elvis

Official international Elvis tribute artists
vr 3 mrt 2023 20:00
vr 3 mrt 2023
20:00
  • vr 3 mrt 2023
    20:00
    Hanoszaal

Beleef het grootste Elvis spektakel ter wereld in Apeldoorn!

Voor het grootste Elvis spektakel ter wereld moet je vrijdag 3 maart in Apeldoorn zijn. De 3 allerbeste Elvis Tribute Artist van overal ter wereld, presenteren de gevoeligste Elvis ballads en de meest opzwepende Elvis rock en roll tijdens de Remembering Elvis theatershow in de prachtige zaal van theater Orpheus. 

En hoe! Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion,  Eurpean Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, ‘You can’t help falling in love’. 

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Dublin, Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 14 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij talloze voltooiingen.

Nog een multi-award winnaar die in 2018 op de heilige grond van Graceland is bekroond tot de beste van de wereld is Ben Thompson uit Engeland, die geregeld de hele wereld overvliegt om zijn passie te delen met Elvis-liefhebbers. 

Deze 3 wereldsterren worden begeleid door de, uit Wales komende en legendarische Graceland Band met achtergrondzangeressen Mills and Boone, die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld. 

Remembering Elvis is een complete en unieke Elvis ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van Unchained Melody en Burning Love. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus, trek aan die blue suede shoes! En op naar Apeldoorn!