Kinderkaravaan

Het reizende kindertheater in Apeldoorn
Gratis toegankelijk
di 16 aug 2022 - vr 19 aug 2022
di 16 aug 2022
-
vr 19 aug 2022

Theater Orpheus organiseert deze zomer de Kinderkaravaan

In de laatste week van de zomervakantie reist de KinderKaravaan met de theatervoorstelling “Buurman ondersteboven” door de parken van Apeldoorn. Vanaf maandag 15 tot en met vrijdag 19 augustus zijn er iedere dag 2 vrij toegankelijke voorstellingen in één van de parken van Apeldoorn te zien. De voorstellingen starten om 13.00 uur en 15.00 uur. De voorstelling is voor alle kinderen in Apeldoorn in de basisschool leeftijd.

Locaties

Kinderkaravaan

! Buurman onderste boven ¡  

Wat is, als boven onder en wat recht was ineens krom? Hoe ziet de wereld er van ondersteboven uit en kunnen we daarin dan nog wel onze weg vinden?

Wie kent het niet als je met je benen in de lucht op een klimrek ondersteboven hangt en er een duizelingwekkend nieuwe gewaarwording je overkomt. Niets is als het is en wat er is dat is dan best gek. 

De buren overkomen onverwachte ondersteboven kettingreacties die de zwaartekracht om zeep helpen en ons voorstellingsvermogen op de proef stellen. Natuurlijk lopen de dingen grappig uit de hand en wordt het een bende van het onderste bovenste. 

De buurmannen (en vrouwen) zijn meester in het oplossen van hedendaagse problemen waar iedereen mee worstelt. Mijn veter is los, een broek die niet past, een gat in de sok, mijn fietsband is lek, alweer de gymspullen vergeten en niet te vergeten al die kauwgommen op straat en onder tafels en stoelen.

Samen met de kinderen proberen de Buren weer alles weer normaal te laten zijn. Zal het hun lukken? Ja…is het überhaupt nodig… of heeft het niet ook zijn charme om de dingen van een andere kant te zien. 

Buurman onderste boven een uitnodiging voor het spelen en de creativiteit. Een voorstelling met een hoop slapstick, live muziek, en vette achterstevoren dansen.

Theater van de Stad

Theater van, door, in en met Apeldoorn

Kinderkaravaan

Het reizende kindertheater in Apeldoorn