End of Season 2023

Introdans
zo 25 jun 2023 20:00
zo 25 jun 2023
20:00
  • zo 25 jun 2023
    20:00
    Hanoszaal

Bij Introdans start de zomer pas echt met de voorstelling End of Season: de feestelijke afsluiting van het dansseizoen. Traditiegetrouw brengt Introdans in juni altijd een zwoel en divers programma vol hoogtepunten en nieuwe werken. Ook dit jaar mag het dak er af met een spetterende voorstelling. Naast een terugblik op seizoen 2022-2023 is er ook de Introdans-première van SH-BOOM! van choreografieduo Paul Lightfoot en Sol León. Een licht en luchtig werk vol humor waarmee je zomerperiode heerlijk begint.

SH-BOOM! was in 1994 één van de eerste voorstellingen die choreografieduo Paul Lightfoot en Sol León maakten. Veel van hun kenmerkende elementen zijn er al in te vinden. SH-BOOM! is een spiegelpaleis vol humor en theatraliteit, op muziek uit de eerste helft van de twintigste eeuw, waar de dames dansen in zwierige jurkjes, en de heren – letterlijk – in hun ondergoed staan.

Onderdeel van:
Introdans

Bij de buren

Kan je op deze datum niet óf wil je meer zien van dit gezelschap? Kijk dan ook eens naar de voorstellingen van Introdans bij onze ‘buren’ in de Deventer Schouwburg.