Brandweerman Sam

De Verloren Piratenschat
2+
ma 10 apr 2023 14:00
ma 10 apr 2023
14:00
  • ma 10 apr 2023
    14:00
    Rabobankzaal

Van redden krijgt Brandweerman Sam™ nooit genoeg... de held van de buurt blijft in het theater! Wegens groot succes komt Brandweerman Sam samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden opnieuw in actie in de familievoorstelling Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat.

 

Het verhaal

Ahoy maatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden!

Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat.

Kleurplatenwedstrijd Pasen

Ben jij creatief met kleurpotloden, glitters of kan jij de mooiste outfits tekenen én kom jij naar Brandweerman Sam op tweede paasdag? Dan is deze kleurrijke wedstrijd echt iets voor jou! Hoe je mee kunt doen? Download hieronder de kleurplaat van Brandweerman Sam, zet jouw mooiste creatie op papier, hang op tweede paasdag jouw kleurplaat op in Orpheus, krijg er een handje vol paaseitjes voor terug en wie weet win jij wel vrijkaartjes voor een verrassingsvoorstelling! 

Knutsel jouw ooglapje

Wil jij, net als Norbert, een échte piraat zijn? Kom vóór de voorstelling naar de foyer van het theater en maak jouw eigen ooglapje. Nu op zoek naar die schat!

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet met leuke foto.