Grease De Hitmusical

Let’s go together!
wo 7 jun 2023 - zo 22 okt 2023
wo 7 jun 2023
-
zo 22 okt 2023

Tekst en Muziek: Jim Jacobs & Warren Casey

 

De hitmusical Grease is een fenomeen. Het is een van de langstlopende musicals ooit op Broadway en werd in ons land een begrip door de film die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. Om die verjaardag te vieren komt er volgend seizoen een nieuwe frisse versie van deze musical naar de theaters. Het wordt een feest voor jong en oud met een cast van 24 talenten, een live orkest en natuurlijk alle hits.

Grease De Hitmusical vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden.  De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies.  Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

Grease De Hitmusical staat garant voor een avond topamusement met lekkere humor en sprankelende dansen. Deze show wil je niet missen en moet je als publiek in het theater live beleven onder het motto: Grease - Let’s go together!

Onderdeel van

Komt het zien - theater voor blinden en slechtzienden

Bij de voorstelling van zondag 22 oktober is een blindentolk van Komt het zien aanwezig, en is er voorafgaand aan de voorstelling een meet & feel moment, zodat ook blinden en slechtzienden kunnen genieten van het theater. Kies bij het boeken voor tickets met blindentolk (zonder extra kosten), of bel met onze theaterkassa: 055 527 03 00.

"Frisse ‘Grease’ is een onweerstaanbaar ritje" ★★★★

NRC

De cast

Jules Avery

Doody

Esmee Dekker

Rizzo

Danique Graanoogst

Sandy

Luuk Haaze

Eugene

Beau Jones

Sonny

Maxime Karsten

Jan

Gino Korsel

Roger

Cheyenne Latul

Frenchy

Tristan van der Lingen

Danny

Kaylee Peters

Patty

Joanne Rozal

Marty

William Spaaij

Vince Fontaine / Teenangel

Marjolijn Touw

Miss Lynch

Jonathan Vroege

Kenickie

Elise Wanner

Cha Cha