SCHATER Cabaretfestival

Hét cabaretfestival van Apeldoorn
za 15 apr 2023 17:00
za 15 apr 2023
17:00
  • za 15 apr 2023
    17:00
    Orpheus
  • Exclusief consumpties
Op zaterdag 15 april staat de humor centraal in Orpheus! SCHATER is hét cabaretfestival van Apeldoorn. De tweede editie van dit festival laat je alle kanten van comedy zien: van kleinkunst, improvisatie, stand-up tot cabaret.

Er is in ieder geval cabaret-talent in overvloed, met de finalisten van Cameretten Festival en het Amsterdams Kleinkunst Festival, optredens van Kim Schuddeboom en Boban Benjamin Braspenning. Maar dat is nog niet alles! Er is (speciaal)bier, lekker eten en swingende live muziek van de band Funk Delight. We toveren onze foyer om tot heuse comedy club en een hilarische silent disco is te vinden in de Bijvoet & Holt foyer. Geniet van een sterk staaltje improvisatiecabaret van de mannen van Op Sterk Water, die de avond met een lach afsluiten. 

Op SCHATER kun je gegarandeerd genieten van een avond lachen met je vrienden. Een avondvullend programma waarin jij zelf kiest hoe je ‘m invult. Humor, hapjes en drankjes zijn er in ieder geval in overvloed!

Programma

SCHATER heeft een boordevol programma! Hieronder vind je wat SCHATER allemaal te bieden heeft. Bekijk de links hieronder voor de volledige line-up.