Misfit

De Musical
9+
ma 10 apr 2023 13:30
ma 10 apr 2023
13:30
  • ma 10 apr 2023
    13:30
    Hanoszaal

De makers van Brugklas de Musical en 100% COCO de Musical brengen de mega succesvolle Netflixserie en filmhit Misfit naar het theater in een compleet eigen musical! In het voorjaar van 2023 is Misfit de Musical te zien!

 

Julia heeft het perfecte leventje in Amerika. Dan moet ze ineens terug verhuizen naar Nederland en staat haar leven op zijn kop. Door de populairste meiden van haar nieuwe school wordt ze tot ‘Misfit’, een buitenbeentje bestempeld. Bij een talentenwedstrijd op school krijgt ze de kans om terug te gaan naar Amerika. Ze kan goed zingen, maar heeft met haar plankenkoorts nog nooit voor een publiek gestaan. En dan wordt ze ook nog eens verliefd op een muzikant op school!

Kleurplatenwedstrijd Pasen

Ben jij creatief met kleurpotloden, glitters of kan jij de mooiste outfits tekenen én kom jij naar Misfit de Musical op tweede paasdag? Dan is deze kleurrijke wedstrijd echt iets voor jou! Hoe je mee kunt doen? Download hieronder een kleurplaat van Misfit de Musical, zet jouw mooiste creatie op papier, hang op tweede paasdag jouw kleurplaat op in Orpheus, krijg er een handje vol paaseitjes voor terug en wie weet win jij wel vrijkaartjes voor een verrassingsvoorstelling! 

 

“Misfit de Musical, Talent met een Mega M!” ⭐️⭐️⭐️⭐️

Musicalsites

Credits

CAST
Dewi Inesia - Julia
David van Dam - Nick
Loïs Bozac - Magenta
Mayke van der Zanden - Sterre

MAKERS
Muziek: Fons Merkies & Laurens Goedhart | Regie: Anne de Blok | Decor- & Kostuumontwerp: Kathelijne Monnens | Lichtontwerp: Wannes van der Veer | Productieleider: Margo van Olst | Producent: Michiel Morssinkhof