Juf Roos

Gaat op avontuur
2+
zo 18 sep 2022 14:00 en 16:00
zo 18 sep 2022
14:00 en 16:00

Wegens het overweldigende succes van de eerste theatershow met overal uitverkochte zalen, komt Juf Roos nu ook naar Apeldoorn met een nieuwe theatershow. In dit oer-Hollandse programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen zij veel bekende kinderliedjes. De kinderen zingen en doen volop mee met de voorstelling. Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten en hun programma heeft inmiddels meer dan 120 miljoen views op YouTube; een ongekend succes in Nederland.

Juf Roos en Gijs maken zich op voor de landelijke Molendag. De molen moet er piekfijn bij staan maar dan….. gebeurt er iets ergs met de molen. Juf Roos en Gijs doen er alles aan om de molen op tijd weer in orde te krijgen. Zou het ze lukken om dit voor elkaar te krijgen? Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs. 

Laat je kind een mooie tekening maken voor Juf Roos. Neem die mee stop hem voorafgaand aan de voorstelling in de mand. De tekening gaan we gebruiken in de voorstelling!

Wees er snel bij want vorige seizoen waren zo goed als alle voorstellingen direct uitverkocht.

Credits

Oorspronkelijk script

:

Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende

Cast

:

Wisselende cast

Muziek

:

Gert-Jan van den Ende

Regie

:

Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende

Producent

:

Trend Media i.s.m Blooming Media B.V. and Sony Music Entertainment B.V.