Momentum

Waldemar Torenstra, Astrid van Eck en Vincent Croiset
Van de schrijver van Gif
wo 14 dec 2022 20:00
wo 14 dec 2022
20:00
  • wo 14 dec 2022
    20:00
    Rabobankzaal

Middenin een politieke crisis doet de trouwe First Lady Ebba er alles aan om de carrière van haar man (Waldemar Torenstra) te redden. Terwijl hun spindoctor uit alle macht het imago in stand probeert te houden, raakt het tweetal in een opeenstapeling van misverstanden en verkeerde beslissingen verder van elkaar verwijderd. Op de avond van het feest ter ere van het vijftigjarig bestaan van de partij stort alles in elkaar. Op dat moment maakt Ebba een rigoureuze keuze. Maar zal haar man haar hierin steunen?

MOMENTUM gaat over de achterkant van de politiek en machthebbers die niet mogen falen, passend in een tijd waarin populaire politieke dramaseries de mens achter de politicus laten zien. Net als Gif, internationaal gezien al jaren het grootste Nederlandse toneelsucces, is MOMENTUM een theaterstuk van Lot Vekemans.

Theaterhart: extra randprogramma voor de beste toneelbeleving!

Bij deze voorstelling zijn speciale Theaterhart tickets bij te boeken: Een Theaterhart ticket biedt je, voor € 5,- extra, een randprogramma voor de beste toneelbeleving. Met een Theaterhart ticket maak je jouw theaterbezoek nóg specialer.

Kies je voor een Theaterhart ticket, dan krijg je toegang tot de exclusieve inleiding van Momentum. Voorafgaand aan de voorstelling vertelt Marijn Claes, één van de acteurs in Momentum over de inhoud van de voorstelling en geeft een kijkje achter de schermen over het maakproces en welke uitdagingen dit oplevert. Van de keuze voor het stuk tot de bewerking, regie en de acteurs. Uiteraard onder het genot van koffie of thee en iets lekkers.

“IJzersterke cast en piekfijne teksten”

1e rang

Credits

Tekst Lot Vekemans
Regie Maaike van Langen
Spel Waldemar Torenstra, Astrid van Eck, Vincent Croiset, Marijn Claes en Maas Muhren

Foto Piek