Superslow

Peuterpret
2,5+
wo 19 okt 2022 10:00
wo 19 okt 2022
10:00
  • wo 19 okt 2022
    10:00
    Altioszaal
  • Exclusief pauzedrankje
Een ode aan nieuwe dingen ontdekken en uit je comfort zone breken. Hetgeen waar peuters het allerbeste in zijn en iets dat ouders soms lastig vinden. Met goede bedoelingen, heel veel liefde en uit bescherming willen ouders hun kinderen behoeden voor het onbekende. Maak je maar geen zorgen, kinderen zijn vaak prima in staat zijn om dat zelf te ondervinden. Ga mee op reis door het hoofd van een peuter tijdens deze fysieke, muzikale voorstelling met theatrale hiphop en weinig woorden.

Leve de prikkels en het onbekende! Geen dans, geen theater, geen muziek. SUPERSLOW zit overal tussenin. Een voorstelling waaruit blijkt dat peuters veel stoerder zijn dan hun ouders ooit hadden verwacht.

 Dus stel jezelf open, verwacht niks en ontvang alles. Een ode aan het avontuur.

“In SUPERSLOW laat Faas drie performers associatief ontdekken en de grenzen opzoeken. De grenzen van hun omgeving, hun lichaam en soms ook van elkaar. Dit alles […] in razend tempo en met expressieve hiphop uitgevoerd.”

Theaterkrant

Credits

CONCEPT & REGIE: Judith Faas
DANS EN SPEL: Serano Pinas, Liza Panjoel, Ali Zanad, Jeffrey Loewenicht, Megan Simons Nadine Wijshoff e.a. in wisselende samenstelling
DRAMATURGIE: Victor Mentink
REGIEASSISTENTIE: Millie Lijbers
KOSTUUM: Eleftheria Lavdaki
DECOR CONCEPT: Wannes van der Veer
COMPONIST: Mauro Casarini
PRODUCTIE: Daan de Lau, Zoë Pauel