Nijntje de Musical

Naar de verhalen van Dick Bruna
2+
di 2 mei 2023 13:30 en 15:30
di 2 mei 2023
13:30 en 15:30

Wie kent nijntje niet? Heel Nederland houdt van dit beroemde konijntje. Beleef de avonturen van nijntje en haar vriendjes en geniet van de nieuwe verhalen. In een groots decor en met prachtige kostuums wordt de wereld van nijntje in het theater tot leven gewekt. In nijntje de musical viert nijntje haar verjaardag en ontmoet ze nieuwe vriendjes. Ook komen de bekendste nijntje nummers voorbij zoals konijnen 3, nijn is jarig en nijntje, een lief klein konijntje. Dat wordt meezingen en swingen voor de kleintjes én een feest van herkenning voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige eerste kennismaking voor de kleintjes met theater. Je eerste knuffel? Je eerste boek? Dat is nijntje. Je eerste theatervoorstelling? Dat is natuurlijk ook nijntje!

Tekstdichter en woordkunstenaar Ivo de Wijs schreef een spiksplinternieuw verhaal vol vrolijke liedjes, geïnspireerd door de boeken van Dick Bruna. De frisse regie van Naomi van der Linden en het vrolijke spel zorgen voor een onvergetelijke middag. Kom kijken hoe Dick Bruna’s creatie vanuit de boeken het theater inspringt.

Credits


Producent

:

Stichting (Inter)nationale Producties

Naar de verhalen van

:

Dick Bruna

Tekst en liedteksten
Muziek

:
:

Ivo de Wijs
Joop Stokkermans

Regie
Choreografie
Decor en kostuums
Cast

:
:
:
:

Naomi van der Linden
Chiara Re
Arno Bremers
Karin Bos, Maria Hengst, Donna-Jo Aarts, Jules Vermei, Joey von Gumkow en Alexandra Alphenaar