De Vlinders

Muzikale reis
Benefietconcert
za 10 sep 2022 20:00
za 10 sep 2022
20:00
  • za 10 sep 2022
    20:00
    Altioszaal
  • Exclusief pauzedrankje

De Vlinders fladderen na 364 dagen weer!

Na nog net geen jaar uitstel geven De Vlinders hun uitgestelde wereldreis concert met hun muzikale gasten in Orpheus. Voor de negende keer in Orpheus!

De Vlinders één van de oudste bandjes in Nederland, Apeldoorn spelen hun laatste muzikale wereldreis met eigen liedjes over bekende artiesten en kunstenaars in deze wereld. Van Bob Marley tot The Beatles van Van Gogh tot Marius van Dokkum. Hun liedjes worden voorzien van beamer beelden.

Trots zijn De Vlinders op hun muzikale gasten Puck en Vlinder, en het vrouwenkoor Knap Eigen Wijs en Bemused. Al met al ingrediënten voor een bijzonder concert reis zoals u van de oudere jonge mannen mag verwachten. Nick de Bie en Jan Ellenbroek spelen al meer dan 55 jaar samen, zij kennen elkaar langer dan dat zij hun echtgenotes kennen, terwijl De Vlinders 40 jaar samen spelen. Met hun muziek helpen ze altijd anderen. De opbrengst van het concert en de sponsor gelden gaan voor de vierde keer naar het inloophuis k’Leef in Apeldoorn. Het is het negende  schouwburg concert van De Vlinders,  maar tevens hun laatste, het vergt enorm veel tijd voor alles rond is. Aan dit concert welke eigenlijk vorig jaar 11 september zou worden gehouden maar door de corona bijna één jaar is uitgesteld is nu bijna. 4 jaar gewerkt. Met de 9 schouwburg concerten in Orpheus hebben De Vlinders ruim € 52.000,-- voor verschillende doelen bij elkaar gespeeld en dat maakt De Vlinders blij. 

Op zaterdagavond 10 september 2022 is het dan zover, dan zijn De Vlinders met muzikale gasten te zien en te horen in Theater Orpheus, aanvang 20.00 uur.