The Prom

It's time to celebrate
Pia Douwes, Dennis Willekens e.v.a.
vr 17 feb 2023 - za 18 feb 2023
vr 17 feb 2023
-
za 18 feb 2023

Het ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Speld je corsage op, grijp je danspartner en gooi die jazz hands in de lucht, want… het is tijd voor een feestje!

Vier uitgedoofde Broadway-sterren doen alles om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te staan en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!

De Broadway-musical ontving zes Tony-nominaties en won de Drama Desk Award voor beste musical. In de succesvolle Netflix Original Film werden de hoofdrollen gespeeld door Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.

De cast

Barry Beijer

Joke de Kruijf

Pia Douwes

Soraya Gerrits

Rogier Komproe

Sjoerd Oomen

Wieneke Remmers

Juliette van Tongeren

Dennis Willekens

Credits

Cast

Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf, Barry Beijer, Wieneke Remmers, Juliëtte van Tongeren, Soraya Gerrits, Melise de Winter, Sjoerd Oomen e.v.a. 

Creatives

Vertaling Jurrian van Dongen | Regie Paul van Ewijk | Choreografie Chiara Re | Muzikale leiding Billy Maluw | Decor Marjolein Ettema | Kostuums Arno Bremers | Licht Coen van der Hoeven