K3

Kom Erbij
Met de nieuwe K3!
za 10 dec 2022 - zo 11 dec 2022
za 10 dec 2022
-
zo 11 dec 2022

Kom genieten van de nieuwste K3-show! Maak het debuut mee van Julia en zing en dans mee op hun nieuwste hits maar de klassiekers zullen ook zeker niet ontbreken! De meiden hebben er al super veel zin in! Ben jij er ook bij? 

Pssttt! Marthe en Hanne hier! Kunnen jullie een geheimpje bewaren? Wij gaan tijdens onze allernieuwste show een verrassingsfeestje voor Julia organiseren. We willen haar welkom heten en hebben jullie daarbij nodig. Komen jullie tijdens de show extra hard meezingen, dansen en gillen als het feestje losbarst? We kijken er naar uit! En euh… mondjes dicht hè?!

Vervanging van Hanne vanwege haar zwangerschap

Hanne van K3 zal op doktersadvies per direct niet meer optreden in verband met de zwangerschap van haar eerste kindje. Het gaat goed met Hanne en de baby, maar op doktersadvies is besloten om Hanne vanaf vandaag te vervangen.

Omdat je nooit weet hoe een zwangerschap verloopt, was Studio 100 de afgelopen weken al volop bezig met de tijdelijke vervanging van Hanne voor de lopende tour van K3 in Nederland.

Niemand minder dan Diede van den Heuvel neemt deze rol voor haar rekening. Een voor de hand liggende keuze want Diede deed ook mee aan K2 zoekt K3 en haalde de finale. Tijdens de uitzendingen in België en Nederland sloot het publiek haar al in de armen. Diede heeft in de afgelopen weken al druk gerepeteerd voor de theatershow “Kom erbij”, die dus gewoon doorgaat.