The Stones vs The Beatles Battle

Harry Sacksioni e.a.
Nationaal Theaterweekend
vr 28 jan 2022 20:00
vr 28 jan 2022
20:00
  • vr 28 jan 2022
    20:00
    Rabobankzaal
  • Exclusief pauzedrankje
Het verhaal, de hits en de vete van de 2 grootste bands ooit!

Je was in de jaren 60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. Ondanks dat beide bands lange tijd een goede verstandhouding hadden, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen, waardoor het beste in hen naar boven kwam. In The Stones vs The Beatles Battle komt deze ‘concurrentiestrijd’ aan bod, maar de beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon. De muziekvete die in de jaren 60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, wordt opnieuw gevoerd in het theater: koopt u uw kaart voor het Stones, Beatles of het neutrale vak?

De cast bestaat o.a. uit meestergitarist Harry Sacksioni, die al verschillende prachtige gitaarbewerkingen maakte van Beatles nummers in zijn theaterprogramma over George Harrison, While my Guitar Gently Weeps.

Naast hem staan Manny Angeletti (Manny McCartney), internationaal Paul Mc Cartney’s bekendste vertolker en castlid van de West End productie Let it Be, Edward Reekers, Hubert Heeringa, Maarten Molema én Syb -Mick- van der Ploeg.

Ben jij Team Stones of Team Beatles? Tijdens de voorstelling wordt de zaal in een Stones-vak en een Beatles-vak verdeeld. Kies bij het boeken in welk kamp jij het meeste thuishoort!