The Mousetrap

Met Irene Kuiper, Wilbert Gieske, Frederik Brom e.a.
wo 5 apr 2023 20:00
wo 5 apr 2023
20:00
  • wo 5 apr 2023
    20:00
    Rabobankzaal

Na 20 jaar is Agatha Christie’s legendarische moordmysterie terug in Nederland! In het oude pension Monkswell Manor zit een aantal gasten opgesloten door de aanhoudende sneeuwval. Dan meldt zich een brigadier van de politie in verband met een moord die eerder die dag in de omgeving is gepleegd. Hij vermoed dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben en de spanning loopt verder op wanneer er plotseling een tweede slachtoffer valt. Door de sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten, maar ook de moordenaar niet.. 

Een meesterlijk moordmysterie waarbij het publiek bedrogen en geplaagd wordt door een plot met meer wendingen dan een draaitol!
 
'BEWAAR HET GEHEIM VAN THE MOUSETRAP'
The Mousetrap ging op 25 november 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Het verhaal is nooit verfilmd, want de waarheid over wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen… Tot in het theater!

Onderdeel van:
Komt het zien!

Komt het zien - theater voor blinden en slechtzienden

Bij de voorstelling van woensdag 5 april 20:00 uur is een blindentolk van Komt het zien aanwezig, en is er voorafgaand aan de voorstelling een meet & feel moment, zodat ook blinden en slechtzienden kunnen genieten van het theater. Kies bij het boeken voor tickets met blindentolk (zonder extra kosten), of bel met onze theaterkassa: 055 527 03 00.

Credits

Producent: Rick Engelkes Theater Producties
Cast: Irene Kuiper, Wilbert Gieske, Roos van Erkel, Frederik Brom, Chris Tates en Danny Westerweel, Levi Vos, Chris Tates
Regie: Jasper Verheugd