Hartsvriend van Orpheus

Word Hartsvriend en profiteer van vele extra's!
zo 1 aug 2021 - wo 31 aug 2022
zo 1 aug 2021
-
wo 31 aug 2022
  • zo 1 aug 2021
    -
    wo 31 aug 2022
    Hartsvriend
    Orpheus
  • Bestel Tickets om Hartsvriend te worden. Het eerste jaar betaal je vooraf, daarna per automatische incasso.

Wil jij gratis naar ons jaarlijkse Hartsvriendendiner, als eerste de mooiste plaatsen reserveren voor jouw favoriete voorstelling en twee keer per jaar het Orpheus magazine ontvangen? Dit is slechts een greep uit de voordelen van Hartsvriend van Orpheus worden. Onze vrienden dragen het theater een warm hart toe en zijn, behalve theaterliefhebber, bovenal Orpheus-ambassadeur. Je bent als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en maakt door gevarieerde vriendenactiviteiten het theater van dichtbij mee.

Meer informatie

Word vandaag nog Hartsvriend van Orpheus

Word vandaag nog Hartsvriend van Orpheus en profiteer direct van alle voordelen!

Je wordt eenvoudig Hartsvriend van Orpheus door hierboven op Tickets te klikken en de bestelling af te ronden. Je betaalt je Vriendschap één jaar vooruit.

Bestel nu jouw Vriendschap voor de rest van dit theaterseizoen en profiteer t/m augustus 2022 van alle voordelen voor een gereduceerd tarief. Onder andere het Vriendenvroegboekvoordeel bij de seizoenslancering in juni! Kies hieronder voor het soort Vriendschap en voltooi de bestelling om direct (Harts)vriend te worden.

Een Vriendschap loopt standaard t/m augustus. Met je bestelling geef je een machtiging af tot een jaarlijkse automatische incasso, tot wederopzegging. Met deze aanbieding wordt jouw vriendschap in september 2022 automatisch voor één jaar verlengd voor het reguliere tarief van €35 voor een Goede Vriendschap en €80 voor een Hartstvriendschap. Vanaf september 2023 is de vriendschap jaarlijks opzegbaar. Vanaf juli 2023 ontvang je hiervoor een jaarlijkse reminder met de mogelijkheid op te zeggen.

Alle voordelen gelden voor maximaal 2 personen per adres, tenzij anders vermeld. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je Vriendschap.

Upgrade

Ben je al Vriend van Orpheus en wil je profiteren van alle voordelen die voor Hartsvrienden gelden? Klik dan hier om voor € 45 je vriendschap te upgraden naar Hartsvriend.