Vriend van Orpheus

Word vriend en profiteer van vele extra's!
vr 1 sep 2023 - za 31 aug 2024
vr 1 sep 2023
-
za 31 aug 2024
  • vr 1 sep 2023
    -
    za 31 aug 2024
    Goede Vriend
    Orpheus
  • Bestel Tickets om Vriend te worden. Het eerste jaar betaal je vooraf, daarna per automatische incasso.

Wil jij als eerste de mooiste plaatsen reserveren voor jouw favoriete voorstelling en tweejaarlijks het Orpheus magazine ontvangen? Dit is slechts een greep uit de voordelen van Vriend van Orpheus worden. Onze vrienden dragen het theater een warm hart toe en zijn, behalve theaterliefhebber, bovenal Orpheus-ambassadeur. Je bent als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en maakt door gevarieerde vriendenactiviteiten het theater van dichtbij mee.

Meer informatie

Word vandaag nog Vriend van Orpheus

Word vandaag nog Vriend van Orpheus en profiteer direct van alle voordelen!

Je wordt eenvoudig Vriend van Orpheus door hierboven op Tickets te klikken en de bestelling af te ronden. Je betaalt je Vriendschap één jaar vooruit.

Een Vriendschap loopt standaard t/m augustus. Met je bestelling geef je een machtiging af tot een jaarlijkse automatische incasso, tot wederopzegging.

Upgrade

Ben je al Vriend van Orpheus en wil je profiteren van alle voordelen die voor Hartsvrienden gelden? Klik dan hier om voor € 55 je vriendschap te upgraden naar Hartsvriend.

Aanbieding

Bestel nu jouw Vriendschap voor de rest van dit theaterseizoen en profiteer t/m augustus 2023 van alle voordelen voor een gereduceerd tarief. Onder andere het Vriendenvroegboekvoordeel bij de seizoenslancering in mei! Deze aanbieding geldt alleen voor Goede Vrienden. Kies bij het bestellen voor Seizoenskorting om direct Vriend van Orpheus te worden en te profiteren van de voordelen. 

Met deze aanbieding wordt jouw vriendschap in september 2023 automatisch voor één jaar verlengd voor het reguliere tarief van €40 voor een Goede Vriendschap. Vanaf september 2024 is de vriendschap jaarlijks opzegbaar. Vanaf juli 2024 ontvang je hiervoor een jaarlijkse reminder met de mogelijkheid op te zeggen.