Come From Away

di 17 mei 2022 - zo 29 mei 2022
di 17 mei 2022
-
zo 29 mei 2022

Theateralliantie & Medialane presenteren de musical Come From Away: een hoopgevend en waargebeurd verhaal ten tijde van 9/11.

Wanneer het er echt op aankomt, staan we dan voor elkaar klaar? Come From Away vertelt het waargebeurde verhaal over de bewoners van een klein Canadees stadje die plotseling worden geconfronteerd met ruim 7.000 nieuwkomers. Deze reizigers stranden op 11 september 2001, de dag van de aanslagen, in Gander omdat hun vliegtuigen door de sluiting van het Amerikaanse luchtruim moeten uitwijken. De plaatselijke bevolking slaat onmiddellijk de handen ineen om de gestrande passagiers voor meerdere dagen op te vangen en te verzorgen. 

Come From Away vertelt het hartverwarmende verhaal over hoop, humor en liefde in een crisissituatie. De musical, een enorm succes in de Verenigde Staten en Engeland, laat zien hoe mensen onder moeilijke omstandigheden elkaar steunen en verder helpen. Come From Away is geschreven door Irene Sankoff en David Hein, die hun inspiratie vonden na een bezoek aan Gander, tien jaar na 11 september 2001. Voor hun verhaal over saamhorigheid in onzekere tijden baseerden zij zich op getuigenissen van de bewoners van Gander en op getuigenissen van de reizigers en crewleden die noodgedwongen in de kleine gemeenschap terechtkwamen.

De Nederlandse versie van Come From Away is een geheel nieuw gemaakte productie. De originele versie van Come From Away ging in 2015 in première in Seattle en brak daar alle verkooprecords. Sinds 2017 is Come From Away te zien op Broadway; deze productie kreeg zeven nominaties voor een Tony Award. Begin 2019 beleefde de productie de Europese première op West End, daar werd Come From Away bekroond met de prijs voor de beste musical. 

Boek Gouden Rang tickets inclusief diner

Boek je Gouden Rang tickets dan ben je verzekerd van de beste plekken in de zaal. Bij het boeken kun je kiezen voor tickets inclusief diner. Je geniet dan voorafgaand aan de voorstelling (of na de voorstelling bij de matinees) van een overheerlijk 3-gangendiner in ons restaurant O55.

Je vindt de Gouden Rang stoelen in de zaalplattegrond in het midden van de zaal vanaf rij 7, en rij 1 van het eerste balkon, te herkennen aan de oranje kleur. Let op: er zijn slechts 30 tickets met diner per voorstelling verkrijgbaar!