The Sound of Music

Beleef de meest geliefde musical aller tijden
vr 28 jan 2022 - zo 13 feb 2022
vr 28 jan 2022
-
zo 13 feb 2022

Dit is een klassieker om naar uit te kijken: The Sound of Music! Beleef het hartverwarmende verhaal van Maria en de familie Von Trapp. Het romantische verhaal over de kracht van liefde in een angstige tijd. Een van de meest geliefde musicals aller tijden komt in januari en februari 2022 naar Orpheus!

Positief verhaal in lastige tijd

Het verlangen naar een mooie toekomst is sterker dan ooit. We snakken naar een positieve boodschap. Aan liefde en aan hoop op betere tijden. En dat is precies waar The Sound of Music over gaat. De rebelse, optimistische Maria neemt je mee op avontuur in de Oostenrijkse bergen. Ze bevrijdt zichzelf van de beklemmende discipline in het klooster en doet vervolgens hetzelfde met de stugge familie Von Trapp. Met haar ontwapenende directheid en speelse kijk op het leven, laat ze de harten van alle Von Trappjes smelten.

Filmklassieker wordt theatertour

De Nederlandstalige musical The Sound of Music is gebaseerd op de filmklassieker die een warm plekje heeft in ieders hart. Met de beroemde muziek van componistenduo Oscar Hammerstein en Richard Rodgers. Zoals de tijdloze meezingers Do-Re-Mi, Edelweiss en So Long. Verheug je op een heerlijk nostalgisch avontuur samen met je familie, vrienden of vriendinnen. Boek nu tickets!  

De cast

Nandi van Beurden

Maria Rainer

Francis van Broekhuizen

Moeder Overste

Jimi Hendrikse

Rolf Gruber

Esmee Mardjan

Liesl Von Trapp

Stefan Rokebrand

Kapitein Georg Von Trapp

William Spaaij

Max Detweiler

Belinda van der Stoep

Barones Elsa Schräder