Plien en Bianca

En nu dan?
do 2 jun 2022 20:00 - 21:40
do 2 jun 2022
20:00 - 21:40
  • do 2 jun 2022
    20:00 - 21:40
    Hanoszaal

Sublieme slapstick van spetterend duo
Pure lol, daar gaat het om bij Plien & Bianca. Ook in dit zevende programma zal een vraag naar de diepere betekenis van hun sketches en moddervet aangezette karikaturen op zich al een aardige grap zijn. Bij Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman kijk je niet alleen naar hen, je kijkt ook naar jezelf, zoals je door hen wordt gezien.

En nu dan?
Het kan niet anders of de dames hebben in hun bestaan als duo altijd enorme pret bij het kijken naar mensen, hun gedrag en rare gewoontes. En bij het ontwikkelen van de sketches, waarin dat allemaal enorm wordt uitvergroot. In hun vorige voorstelling Gaat het nog door?, alweer vier jaar geleden, leidde dat tot sublieme stukjes slapstick en sketches die op het netvlies blijven staan.De afgelopen jaren waren de dames meer op tv te zien en in films dan in het theater. Bianca speelde weergaloos de suffe regelmiep Nancy in De Luizenmoeder, Plien was te zien in onder meer Kannie waar zijn en Cees & Co. Maar de ware liefde roept weer. Hier zijn Plien & Bianca, de theaterversies! Na afloop je je ook afvragen: ‘en nu dan?’

De pers over Plien & Bianca:

  • “De pret die zij bij het maken hebben gehad, spettert je in deze voorstelling tegemoet” – Theaterkrant (over Gaat het nog door?)

Onderdeel van:
Komt het zien!

Credits

Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman cast | Patrick Stoof en Kees Prins regie | Arno Bremers kostuums