Openingstijden Theaterrestaurant

17:00 - 20:00

Donderdag t/m Zaterdag
voorafgaand aan een voorstelling.

Het Orpheus theaterrestaurant

Maak uw theaterbezoek compleet en kom dineren!

 

Kom voor de voorstelling dineren in ons Theaterrestaurant. Onze chef-kok en zijn team stellen met zorg de lekkerste gerechten voor u samen.Het theaterrestaurant is geopend van donderdag t/m zaterdag als er een voorstelling is van 17:00 tot 20:00 uur. Vanzelfsprekend zorgen onze medewerkers ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Zo heeft u een culinaire avond uit! Vele mensen voor u hebben hun avond helemaal compleet gemaakt met een diner.

Theatermenu € 34,50

Extra's in ons theaterrestaurant

Geniet van een 3-gangen theatermenu inclusief uitgebreid dessertbuffet en consumpties* voor slechts
€ 34,50 (regulier 3 gangen theatermenu €29,50). Natuurlijk kunt u in het restaurant ook à la carte dineren. Regelmatig presenteert onze chef-kok een nieuwe menukaart afgestemd op het seizoen.

* U heeft keuze uit wijn, bier of frisdrank.

Als gast van ons restaurant kunt u bovendien tijdens het diner alvast uw (gratis)pauzedrankje bestellen en een nazitarrangement reserveren. Deze wordt dan geserveerd aan uw tafel waar u ook gedineerd heeft. Geniet daarmee extra!

 

Groepsarrangement

Met een groep collega’s, vrienden of familie naar het theater en genieten van een heerlijk arrangement rondom de voorstelling? Boek dan naast uw kaartjes een groepsarrangement bij Orpheus!